torsdag 12. april 2012

Vi begynte å se på første sesong av The X Files igår. Herregud, jeg elsker nittitallets minimalistiske estetikk. For ikke å snakke om musikken til denne serien som også er helt fantastisk, litt i samme gate til Twin Peaks. Twin Peaks hadde jo allerede gått en tid på tv før X Files.  Det er så gøy å se på hvor unge Gillian Anderson og David Duchovny er. Gillian er kun 24 år i piloten..og hun skal spille lege. Veldig gøy egentlig, jeg har alltid trodd at Anderson hadde bakgrunn fra pornobransen. Enten har jeg hørt det, eller så har jeg bare innbilt meg det på grunn av hennes sensuelle utstråling. Uansett, etter flere google og wiki-søk fant jeg ut at hun ikke har denne bakgrunnen allikevel..Må innrømme at jeg og typen av en eller annen grunn ble skuffet...

Jeg kommer nok til å skrive en del om film også har jeg skjønt. Ettersom jeg er enormt filmnerd, typen min og, så blir det en naturlig del av hverdagen. Spesielt nå som vi har avbestilt viasat-abonementet, så blir det mer tid til serier og film, som er digg!



Det var litt mer i min utsøkte, herlige blogg. Bare vent du, jeg kommer til å poste en del interessante historier etterhvert... Dette blir spennende.
Ha en deilig dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar